luni, decembrie 24, 2007

Zona folclorica a Moldovei

Acum vom vorbi despre zona folclorica a Moldovei, care a dat patriei cel mai mare procentaj de oameni de cultura, sfintenie si prostitutie raportat la suta de mii de locuitori inca de pe vremea lui Stefan cel Mare care s-a trezit sfant ortodox fara sa stie.

In perioada concediilor, Iasul, acest oras care colcaie de universitari, se goleste de continut ca o cutie de conserve in care ai pus rime pt momeala...
Anul acest am avut de ales intre Muntii Retezat si litoral.
Mamaia traieste pe litoralul Prutului, undeva in Botosani. Am avut nesperata ocazie sa constat ca bastinasele sunt la curent cu ultimele cuceriri feministe.
Ce si-ar dori o femeie ca dv., daca s-ar trezi pentru o zi cu penis? Intai ar trage un sex oral de calitate fetelor de pe soseaua de centura, apoi ar baga in burdihan vreo zece beri si pe urma s-ar pisa in primul tufis, din picioare, bineinteles.
Calitatile cu care doar barbatii au fost blagosloviti si le-au insusit si doamnele care circula neregulamentar pe carosabil intre localitatile judetului, per pedes, duminica spre iarmaroc.

Chiar daca depasisem viteza admisa pe soselele tarii, se surprind cateva instantanee dragute (spun io) cu doamne care si-au suflecat fustele sau capoatele, si si-au dat drumul ofului pe asfaltul incins (urinand din picioare).
Dar sa trecem peste amanuntele astea idilice din viata speciilor conlocuitoare ale planetei si sa intram in subiect.