sâmbătă, decembrie 22, 2007

Discutam teoretic, ca idee, intre El si Ea (partea V)

De fapt, femeia cinstită şi corectă NU ARE DE CE SĂ SE TEAMĂ, dacă-şi ţine pliscu-nchis. Dacă ea reuşeşte să treacă peste micile prostioare pe care şi bărbaţii le mai comit, e drept mai rar decât femeile, totul e superb. NU e perfect, dar NICI nu are cum să fie, pt. că sunt diferiţi, nu sunt fetiţe... N.B. Dacă bărbatul vi s-ar plânge la fel de des ca şi voi de problemele pe care ŞI EL LE ARE, v-aţi pierde RESPECTUL pt el.

Dacă ai destul tact să nu provoci furtuna, semănând sămânţa vântului de scandal, vei avea linişte. Cu un tip inteligent şi experimentat, nu ai nici o şansă să suferi, decât dacă vrei TU. În momentul când vrei scandal, el te simte şi :
1 -
poate deturna atenţia de la subiect, nepermiţând izbucnirea furtunii
2 -
dacă totuşi insişti, te poate servi urgent cu un uragan
Aşa că nu merită efortul să provoci …vânturi
decât dacă vrei să te desparţi definitiv. Vei pune în balanţă FAPTIC ce pierzi şi ce câştigi în cazul RĂMÂNERII şi respectiv, PLECĂRII LUI.
Sunt necesare compromisul, comunicarea directă şi sinceră - în locul scandalului… indiferent de substrat. Uneori, veţi cădea de acord că NU SUNTEŢI DE ACORD. ŞI cam ATÂT. Fiecare are totuşi propriile convingeri, care se schimbă foarte greu. Datorită independenţei de mişcare MAI mare a bărbatului, dv. femeile deveniţi posesive. Obişnuiţi-vă cu modul de acţiune al bărbatului. De obicei, el nu e "casnic".