duminică, decembrie 23, 2007

Pentru domnisoare si doamne, deopotriva

Acum vom vorbi despre alternativele tale amoroase... Vom introduce în scenã o doamnã adevãratã. Termenul de curvã cu care te-alinta ultimul soţ/amant (pe timpuri), nu te caracterizeazã şi, nici nu te defineşte decât pe sfert. Dacã ai ajuns din greşealã la acest nivel, vom discuta puţin despre persoana matale... Mai precis, despre ceea ce-ţi bântuie visele, bârfele, şi preocupãrile profesionale: navetele spaţiale şi bãrbaţii!

Ai avut de-a face cu tipul pãmpãlãului ? Ei, care ?! Cel preocupat doar de ego-ul propriu şi de mofturile de familie moştenite de la mãmica, şi care ţi-a considerat sugestiile fine - afronturi, aluziile glumeţe - reproşuri, iar faptele - atentate la imaginea lui. Ai uitat ?!

Da !

Retrogradu' ãsta ar fi suferit dacã te-ai fi manifestat liber în cercul de prieteni, întrucât a doua zi prietenii i-ar fi tras-o diplomatic peste bot, nerãspunzându-i la telefon (deoarece nici cârpele alea n-au curajul de a fi adevãraţi). Cin' se-aseamãnã, se-adunã, ce-ai cãutat cu el ?!

Ai avut de a face cu tipul pervertit de orgoliul de a stãpâni destinul altora?

Da !

Întrucât o parte din tine avea nevoie de puterea de care fãcea paradã. Dar el mereu te-a considerat - şi ai rãmas - doar un numãr din agenda veche, care va dispãrea şi din memorie, o datã cu paginile de hârtie aruncate la tomberon.

Pentru alţi câţiva dintre ei ai simţit şi dragoste… Nu vreau sã te insult spunându-ţi cã de câte ori te-ai îndrãgostit, ai fost tratatã ca un cããã... obiect de unicã folosinţã. Gurile rele vorbesc cã de fiecare datã când relaţia a rezistat mai mult de o lunã, ai simţit din nou fiorii dragostei, dar meriţi „respectul” meu, întrucât peste o lunã, ţi-ai dat seama prima cã relaţia scârţâie.

Ai avut şi tipi de la care ai luat-o precum mãgarul la deal (în suprasarcinã sau nu, când n-are chef sã urce, mãgaru' ia bãtaie), fapt care te recomandã actualmente drept o companie plãcutã, eu nemaifiind nevoitã sã-ţi fac "educaţie". Mã bucur cã ai ajuns teafãrã sã mã cunoşti, pentru cã la vârsta ta sunt altele care trimestrial îşi petrec concediul la neuro, deoarece au luat K-1 din dragoste cât o reprizã la fotbal, acest sport fiind practicat şi în lumea "bunã". O vecinã încãpãţânatã a luat-o patru ore (nu auzise de sexul oral, iar soţul a încercat sã-i explice). Este într-adevãr un caz extrem, le-au trebuit 5 ani ca sã divorţeze.

Don' doctor mi-a spus cã doamnele sunt atrase de nivelul testosteronului din sângele masculului, care se dubleazã ca urmare a bãtãii administrate nevestei, astfel cã în toate doamnele sforãie latent nevoia de a suferi, deoarece dragostea e mai dulce şi focoasã dupã o reprizã de box cu lacrimi, iar despãrţirea-i tot mai grea. Ca şi durata proceselor de divorţ...

Ai avut şi tipi care au aplicat pe tine principiul numãru' 1 al unchiului meu mai celebru decât mine: "încalecã şi fute, descalecã şi du-te", dar pentru tine, iubãreaţã şi romanticã aşa cum te ştii, nu au contat decât la kilometraj şi la cadenţa de tragere pe minut.

Ei, oare ?! Întotdeauna, nu e numai sex...

Pentru cã hormonii încã îţi mai mişunã haihui prin vene şi-şi cer dreptul, ai mai lucrat şi tipi cãrora le-ai întors tu, curu', aplicând corolarul 2, "du-te dupã cin' te cere şi iubeşte-te cu cine-ţi place", cu deosebirea cã, dacã popii au audienţã şi cereri cãrora nu le pot face „faţã”, pe tine nu te cere nimeni, astfel cã tot datoritã porcilor de bãrbaţi ai ajuns sã invidiezi reprezentantele sexului frumos care se iubesc numai între ele sau doar pe ele însele...

Faptul cã ai trecut prin toate astea nu garanteazã nimãnui cã nu ai sã repeţi "aventurile" trecutului, întrucât senzaţia minunatã de a le şti deja pe toate se perpetueazã pânã aproape de autopsie. Cãci ştii cã şi eu ştiu ce ţi-am spus mai sus, şi pentru că intuieşti cã, acum când ai gãsit bãrbatul de care ai nevoie, n-am sã fiu cinicã, nesimţitã şi scroafã, aşa cum sunt toţi bãrbaţii care te-au pãrãsit dupã ce i-ai cunoscut în sensul biblic al cuvântului, cel puţin pânã în momentul când îmi vei da motive bine întemeiate sã te tratez la fel precum cei pe care îi înjuri în fiecare searã când te întorci singurã-n pat şi cu gândul la care suspini urmãrind reluãrile la ,,Leşinatã de Iubire" şi „Sãrmana Maria".