duminică, martie 29, 2009

Nu singura, desigur.

As vrea sa dansez.
Undeva, afara, pe iarba, desculta.
Sau pe nisip. Sa imi infioare vantul parul.
M-as imbraca intr-o rochie alba, cu volane.
Mi-as pune o floare, mare, rosie, in par,
si m-as invarti in cerc, razand.
Si sa se auda de undeva muzica.
Un pian. Sau rock'n'roll.
Si timpul, sa stea putin pe loc.
Sa ma lase sa imi traiesc momentul...

marți, martie 24, 2009

Banc

Mama mea, cate tampenii exista pe lume... Si totusi, cate frumuseti... vorba lu' Ion: secolu' XXI, nori de fum si praf, ma impiedica sa simt parfumul...
Daca as ajunge sa ma detasez de tot, cred ca mi-as trage de buna voie si nesilita de nimeni, un glonte in teasta. Sunt pe drumul bun... Daca dau de greu, am sa dau din mana.
Cred ca romanu' e cam cel mai capabil sa faca haz de necaz.
Mi-aduc aminte un banc misto.
Zice cam asa:
Gheo la stana. Cu oile, la pascut.
La un moment dat, in vazduh, apare o un Ozn. Deschide trapa, si trage.
Trage oile lu' Gheo, trage cainii, gardu', casa, si tot asa. Ii sufla tot.
Trapa se inchide, Ozn'ul dispare, Gheo, sta si priveste in zare, ganditor.
La un moment dat, zice... cu privirea pierduta, sprinijit in baston...
"ei... apai, sa nu iti fut eu gatzii ma-tii?"

Parental Advisory

Ce-o mai fi si cu limbaju' asta...
Si apropos de chestia asta, va recomand sa aveti grija cum va puneti pulele in propozitii... Nu de alta, dar riscati sa va injurati singuri.
Personal, nu pot vorbi elegant, daca mi-e a vorbi vulgar, obscen. Nu pot sa tac din gura, daca imi vine sa ma apuc de dat dracului toata planeta, nu ma abtin, pentru ca asta ar insemna ca traiesc de-a-n-pulea, sa ma abtin de la aia, de la aia, de la aia, de la aia. Altora le recomand sa puna lacatul pe mancare, si asa mai departe. Nu am prea multe sa reprosez. In schimb, am suficiente pentru mine... sa imi reprosez mie.
Nu tine de limbaj. Unii tin cont. Daca taica-meu a fost cartograf in Universitate, si daca sunt nepoata de mitropolit, nu inseamna ca nu am acces la injuraturi, nu inseamna ca umblu in fuste lungi negre si cu batic pe cap, nu inseamna ca nu as avea un cazier lung de un km, si asa mai departe. Poate umblu in blugi taiati, cu un rand de 12 cercei pe fiecare ureche, un maieu si o camasa pe deasupra, poate nu port rochii din principiu, sau pantofi cu toc de 15, sau poate port pantofi cu toc de 15 si asa mai departe. Sunt fix cum vreau eu sa fiu. Si cui nu ii convine ca vorbesc, cum vorbesc, sa se duca in pula mea. Pe care, desigur, nu o am, dar o pot lua oricand de imprumut.
Si daca asta inseamna sa rup legaturi, relatii, sa imi schimb anturajele, cercurile de prieteni, si asa mai departe, sa imi schimb si numerele de telefon, se rezolva. Dar sa n-aud miorlaituri din celalalt capat al firului, ca se lasa cu artificii.
De dimineata ma trezesc, si imi bag pula in tot ce mi-am promis aseara. Si se intampla des. Si nu numai mie, sigur. Daca asa imi vine, asta fac. Poate asta ma face sa ma simt mai bine. Am fost obisnuita prea mult timp sa fiu singura.Drept urmare, m-am salbaticit. M-am pliat pe prea multe cacaturi si situatii din viata dupa cum au vrut altii, si m-am saturat. E normal sa ma razvratesc. E normal sa rup din start, e normal sa renunt din primele impresii. Pentru ca anii trec, si nu mai stau dupa cacaturi, dupa jumatati de masura. Am nevoie sa gasesc persoane cu care am ce imparti. Nu sa ii educ eu pe altii, sa ii invat eu pe altii. Ca m-am saturat sa tot fiu educatoare, mama tuturor ranitilor. Ca doar nu sunt pe post de tras la tombola. Pentru nimeni.
Ah, ca pe urma mi s-ar reprosa, "Vuai, Victoria, dar ce se petrece cu tine, nu erai asa, te-ai schimbat, ce s-a intamplat, nu te mai recunosc", asta e altceva. Nimeni nu mai pleaca urechea si la alte amanunte. Si nici eu n-am de gand sa dau alte explicatii. Nu e vorba ca am tupeu sa fut atata lume in gura, da' chiar m-am saturat sa fiu fetita dulce si cuminte, care pleaca, capul, pe care palosul nu-l taie, ei, cucu, tocmai atunci il taie... Prefer sa fiu leu mort, decat caine viu. Si se pare ca sunt din ce in ce mai putini oamenii care prefera asta.
Te nasti, cresti, si la sfarsit, platesti. Pacat ca platesti pentru cacaturile altora...
Nu ascult hip-hop de cand m-am nascut, dar nici nu pot sa le zic alora de varsta mea, bai, alo, tu, pustiu, eu ascult Django Reinhardt, ca oricum, si pe ala (Nu pe Django Reinhardt, desigur, ca ala oricum, e putin cam mort), ca pe multi altii, il doare in cur de gusturile mele muzicale, cum probabil, si pe mine ma doare acolo unde nu bate soarele, de gusturile lui sau ale lor, muzicale.

Instabilitate in aproape toate


Referitor la telefoane si alte cacaturi. Prefer sa vorbesc pe messenger pana la pensie sau sa scriu pe blog. Sa fac scurta la mana, decat sa raspund la telefoane si sa fiu tinuta de vorba cu orele. Mai ales daca se trezeste unu' sa isi dea volumul la maximum pe telefon, si sa imi tipe pur si simplu in ureche. Mai bine ma dau cu capu' de pereti. Vorbeam cu unul zilele trecute, si vreo zece minute tot i-am spus sa isi dea naibii volumul mai mic, ca al meu mai avea putin si era pe mut, si el tot tipa, si zicea ca nu tipa. Si tot asa. M-am enervat pana la urma si i-am zis ca daca mai face faze de astea, imi schimb numarul de telefon.
Ca de obicei, nu? Nimic nu am stabil. In afara de psihic.

Diverse... diverse

Mi-e al naibii de frig. Nu stiu ce dracu' mai am acum. Cred ca am racit. Mi-e frig, pe urma transpir de caldura, si tot asa. Am dormit in suturi si reluari, in ultima saptamana jumatate. Nu sunt obisnuita sa stau teapana intr-un loc, unde ma pui, acolo sa stau. Nici pe departe. Si simt ca ar cam trebui de acum sa imi iau iarasi zborul. Si asa am liber vreo doua saptamani. M-as plimba putin prin tara, si daca tot m-am certat cu taica-meu zilele astea, poate dau si pe acasa sa mai dreg situatia, daca o sa aiba chef sa ma asculte. Daca nu, soarta fuse cruda.
Oricum, ramane de vazut. Ma intorc la ale mele, deocamdata.
Pana una alta, ma duc sa fumez o tigara sa imi fac rost de ... inspiratie.

duminică, martie 22, 2009

Si pana la urma, asta e tot ce mai ramane real


Here I am, again, in this mean old town... And you're so far away from me. And where are you when the sun goes down? You're so far away from me, (as always) So far away from me, So far, I just cant see. I'm tired of being in love and being all alone, When you're so far away from me. I'm tired of making out on the telephone, 'cause you're so far away from me. So far away from me. So far, I just cant see. I get so tired when I have to explain, When you're so far away from me. See, you have been in the sun, and I've been in the rain... And you're so far away from me.
Eh... astea's pana la urma versuri. Dar am stat de multe ori si m-am gandit... cum pisicii ei de treaba, in aproape toata industria muzicala, cam 90% din ea, si in ea, se vorbeste despre dragoste. Ca'n manele: "te-am iubit, m-ai parasit", pula mea, ceva de genu' asta, oricum. Ei, macar's in engleza, franceza, etcaetera.
Si de multe ori, chiar devine plictisitor, ca totul sa fie atat de departe, incat chiar sa nu mai poti vedea, nu? Te saturi...
Cred ca pentru unii dintre voi, (va stiti voi) ajunge sa fie o bucurie, ca la 2-3 de noapte, sa mai cititi ce se mai scrie pe blogul asta. Daca as putea si mi-ar sta in putinta, v-as da "ignore" si de pe blogul asta. Pana la urma, bafta mea, a fost ca l-am facut public. Dar nici sa fiu egoista si sa il tin doar pentru mine, nu pot.
Raman eu si cu oftatul meu.
Tot ne nastem singuri, nu? De ce n-am si muri asa?
Buna intrebare. Da' inca n-am gasit raspuns la ea...
Si revenind la ce spuneam mai sus, cu versurile de la Dire Straits, piesa asta, So Far Away, e o piesa al naibii de liniara; din principiu nu suport piesele liniare; altfel as asculta dracu' numa' house toata ziua, daca mi-ar arde de "liniaritati". E o piesa de umplutura, ca multe altele, din multe trupe foarte cunoscute, mari si care chiar au incercat sa faca ceva. Dar acum, la ora asta, chiar mi-e draga piesa asta. Si, cam gata. Ca ajunge. Ce-i prea mult, strica, stiti voi, e imoral, sau ingrasa.

luni, martie 16, 2009

Forgive Me

She's gone, out of my life...
I was wrong, I'm to blame,
I was so untrue. I can't live without her love.
In my life, there's just an empty space...
All my dreams are lost, I'm wasting away. Forgive me, girl...
Lady, won't you save me? My heart belongs to you.
Lady, can you forgive me? For all I've done to you...
She's gone. I find it so hard to go on. I really miss that girl, my love.
Come back into my arms...
I'm so alone, I'm begging you, I'm down on my knees. Forgive me, girl...

vineri, martie 13, 2009

Tearin' out my heart...

First time I saw your face
By your side was the only place
That I would wanna be
Sometimes and I don't know why
Love can come or it can pass you by
Now you take all the love you gave to me
What you take...
You're tearin' out my heart...
Never thought I'd see the day
You would throw my love away
And... it's killing me
One thing you'll never know
How it hurts to let you go
As you turn and walk away from me
I see you walking baby
You're tearin' out my heart..
Feels like I've been ripped apart
You're tearin' out my heart
Daybreaks, I try to be free
But your memory is haunting me
There's nothing I can do
All alone in the candlelight
I see your face again tonight
And I feel all the emptiness without you
I'm talking without you
Tearin' out my heart
I feel like I've been ripped apart

Anyone...

Anyone who have a love close to this
Knows what I'm saying
Anyone who wants a dream to come true
Knows how I'm feeling
All I can think of is you and me
Doing the things I wanna do
All I imagine is heaven on earth
I know it's you
Anyone who ever kissed in the rain
Knows the whole meaning
Anyone who ever stood in the light
Needs no explaining
But everything more or less appears so meaningless
Blue and cold
Walking alone through the afternoon traffic
I miss you so
Anyone who felt like I do
Anyone who wasn't ready to fall
Anyone who loved like I do
Knows it never really happens at all
It's over when it's over
What can I do about it
Now that it's over
Everything more or less is looking so meaningless
And fades to grey
Lying awake in an ocean of teardrops
I float away
Anyone who ever felt like I do
Anyone who wasn't ready to fall
Anyone who loved like I do
Knows it never really happens at all
It's over when it's over
What can I do about it
Now it's all over

Alone

I hear the ticking of the clock
I'm lying here the room's pitch dark
I wonder where you are tonight
No answer on the telephone
And the night goes by so very slow
I hope that it won't end though
Alone
Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone...
You don't know how long I have wanted
To touch your lips and hold you tight,
You don't know how long I have waited
And I was gonna tell you tonight
But the secret is still my own
And my love for you is still unknown
Alone
Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone...

duminică, martie 08, 2009

Nu e cu trimitere

M-am gandit la multe, zilele astea... Si am simtit la fel de multe... ba chiar, nici nu am putut dormi vreo cateva nopti. Deopotriva, chestii frumoase, placute, si chestii mai urate. Am fost si trista, si vesela, si cu toane, si cu nervi. Un amalgam intreg... de stari. Amestecate total de-a-n-pulea... dar cu un rezultat pur si simplu uluitor. Ma simt... intreaga.
Doar ca simt ca mi-e dor. Asta e ce nu imi da stare, somn, si altele... Dar nu stiu de ce sau de cine mi-e. In schimb, ma simt rupta in doua. Pentru un nimic, poate. Am de cateva zile senzatia asta...
Ma simt ca in piesa lui Johnny Lang, Breakin' Me. Dupa ce am ascultat-o de cateva zeci de ori, una dupa alta, si pe care o ascult si acum, in continuare... am de gand, sa o ascult de inca douazezi de ori.
"Baby, please, just take me back, I don't want to be in love, but you're makin' me... Let me up, I had enough, Girl, you're breakin' me..."

I Just...


Want to hold your hand...
And when I touch you I feel happy, inside.
It's such a feeling that my love,
I can't hide, I can't hide, I can't hide.

Yes, you've, got that something, I think you'll understand...
when I'll, say that something, I wanna hold your hand,
I wanna hold your hand, I wanna hold your hand...

I Need You

I don't wanna touch you too much baby...
'Cause makin' love to you might drive me crazy
I know you think that love is the way you make it
So I don't wanna be there when you decide to break it...
No!
Love bites love bleeds - it's bringin' me to my knees
Love lives love dies - it's no surprise
Love begs love pleads - it's what I need
If you've got love in your sights
Watch out, love bites...

8 Martie...

La multi ani, dragelor...
Sa mai puneti, maica, lacatu' pe crapelnita, ca e problem...

Si sa va pastrati simtul umorului.
Sa va inseninez putin ziua...
Stiti de ce a picat Ziua Femeii, pe data de 8?
Este singura cifra cu doua gauri.

Sand...

vineri, martie 06, 2009

Ascultam corul...


De la Another Brick In The Wall, partea a doua. Superb....
Cine mama dracu' mai asculta asa ceva, la ora asta, oare? Tare as fi curioasa de un raspuns...
Intr-o ora trebuie sa marsaluiesc iar, pentru a nu stiu cata oara, in orasul ala mizerabil, de jos pana sus... si ma tot intreb daca am sa fac fata, daca voi ajunge cu bine, daca va fi bine, si daca va fi bine....
Have A Cigar... alta superbitate de la Pink Floyd... Shine On You... Crazy Diamond... Nu imi permit sa ma ia valu', ca adorm si chiar trebuie sa ajung acolo...
Promit sa imi rezerv o zi, o noapte, sa imi ascult Pink Floyd-ul, sa beau, sa fiu doar eu si sa ma gandesc, sa fiu relaxata si sa adorm linistita.
Mai vorbim din capitala, daca am sa am timp. Daca nu, oricum, voi mai scrie. Probabil cand ma voi simti mai inspirata. Daca nu, am sa am iarasi o absenta pentru cateva luni pe blog...
Cat despre unii dintre voi, ma scuzati ca nu v-am putut da ignore, dar chiar am fost ocupata zilele astea si promit sa rezolv problema in cel mai scurt timp, futu-va-n gura sa va fut de zdrente si umbre omenesti, care aveti impresia ca le stiti pe toate. Daca nu apaream eu in viata voastra, erati aceleasi panarame, cu o bucata de suflet, manjit de alte putori,putori ca si voi, care n-ar fi stiut sa faca dintr-o problema, haz de necaz, ci care si-ar fi pus deja strangu', si care n-ar fi stiut ce inseamna sa asculti si sa simti o muzica... baga-mi-as pula in tot house-ul vostru si in tot ce e la moda, si ... in toata prostitutia voastra, pe care o faceti, chiar daca nu stati pe orizontala. Imi faceti greata.Mai greata decat daca as fi insarcinata, si as voma pe zi cinci galeti cu voma. Nu stiu, chiar nu stiu cum ati putut iesi dintr-un pantec ca al mamei voastre...
Cat despre voi, ceilalti, mi-a parut bine, si sper sa ne "auzim", in niste conditii mai favorabile. Pana atunci, va las cu Pink Floyd... o trupa de exceptie. Pentru multi.
Chiar, cum o fi maine in Capitala? Probabil am sa aflu pe pielea mea.
Reintoarcere (la apele limpezi...) la Pink Floyd... Ma retrag, urandu-va succes si multa sanatate.

joi, martie 05, 2009

Show Must Go On


S-a dus iar si mini-vacanta asa, de acasa. Macar a fost frumos si am fost linistita.
Se pare ca e real cu "tot ce e bun," strica, e imoral sau ingrasa. Acum iar trebuie sa ma intorc la zgomot, praf, gunoaie, in capitala. O sa fie o alta mini-vacanta si in capitala. In care am sa ma "distrez" enorm.

miercuri, martie 04, 2009

Because you worth it


You go and I'll come with you little baby
You go and I'll go with you little baby
You go and I'll come with you
You bet your life that I'll walk with you
You go and I'll come with you little baby
You go to court and I'll come along
You go to jail and I'll get your bond
You got time tell you what I'll do
I'll stay outside and wait for you
You go and I'll come with you little baby
You go and I'll go with you little baby
You go and I'll come with you
You bet your life that I'll walk with you
You go and I'll come with you little baby
You go to church and I'll go there too
You got to work tell you what I'll do
You get paid and I'll hold the money
Be right there to protect you honey
You go and I'll come with you little baby
You go and I'll go with you little baby
You go and I'll come with you
You bet your life that I'll walk with you
You go and I'll come with you little baby
You get the fare I'll go the show
You bet the horses and I'll pick up the dough
You work hard and it will hurt my pride
I'll be right there by your side

Sometimes, when it's winter


http://www.youtube.com/watch?v=IY1jkdoEoyQ
And it sure been a cold, cold winter,
And the wind ain't been blowin' from the south
It's sure been a cold, cold winter
And a lotta love is all burned out

It sure been a hard, hard winter
My feet been draggin' 'cross the ground
And I hope it's gonna be a long, hot summer
And a lotta love will be burnin' bright
It sure been a cold, cold winter
My feet been draggin' 'cross the ground
And the fields has all been brown and fallow
And the springtime take a long way around

Sometimes I think about you, baby
Sometimes I cry about you
Sometimes I wanna wrap my coat around you
Sometimes I wanna keep you warm
Sometimes I wanna wrap my coat around you
Sometimes I wanna but I can't afford you

Ce ti-e si cu inima asta


Every day I see your face I wish that I'd stayed
Don't even know what made me run away
It's just the way I play the game

Emotional is not a word I'd use to explain myself
But now you got me down upon my knees
Baby please just take me back

I don't want to be in love but you're makin' me
Let me up I've had enough
Girl you're breakin' me

Now here I am, half a man standing alone
Feeling like I lost my only chance
At happiness when I let you go

I don't want to be alone thinkin' bout you girl
I've got nothin' left to hold in my lonely world

The first time my heart was ever touched
Was the day I lost your love
I could feel it in my flesh, my flesh and blood
But my soul can only take so much

So there it is. Why can't you give it one more try?
You and I could find a way to live
If you let me in just one more time

I know you lost your faith in me, but I still believe
Can I make you understand? Can I make you see?
I am desperate for your love and it's breakin' me

Pentru Tine, Oriunde Ai Fi, In Plm

And I wish I never met you
And I wish that I would cry
And my whole life I'd loved you baby
And I know deep down inside
That I wish that I would die
And I wish our love would die
And I wish that I could collect from you
For all your senseless crimes,

And I wish that I forgot her
And I'll buy another drink
And all the love you've taken back
Was all that took me sane
And all the things you told me
And all there was to tell
And all that love you've taken back
Will all end up in hell, well

And I wish that day I met you
With a though with a doubt
And all my dreams were broken
And just lying on the ground
And I lost the day I met you
And I cursed your way of life
And all that times you broken me
I was all chocked up inside, well

And I wish the day I told you
Was all my love for sale
And I just can't trust you baby
Your just lying over here,

And I wish I had a dollar
And I wish I had a dime
For all the lies you told me
And all your central crimes
And I just, just got to leave you
And lying in your dreams
Cause all those lies are broken
And all those special things, well...


Si cu fiecare banut, ma stergeam la cur, desigur.
Macar aveam cu ce, datorita tie.

Memory


...You're just a memory of a love

That used to be

You're just a memory of a love

That used to mean so much to me...

Biblioteca


Nu mai vreau sa zic nimic din mine, si nici sa am aerul pustanului de 15 ani caruia i-a cazut o biblioteca in cap si sufera...

The blue light was my babe, and the red light was my mind - Rolling Stones - Love In Vain

marți, martie 03, 2009

Depozit al spaimelor

Depozit al spaimelor poate fi si inima, inima aia care iti bate in piept... Si noaptea.
Noaptea, cu pletele ei in smoala, ascunde multe rele. Si de multe ori, pare mai trista ca ziua.
Sa asculti muzica noaptea, e altfel, decat atunci cand asculti ziua...
Atunci cand deschizi ochii, sa iti aprinzi o tigara, noaptea, te dor ochii.
Si totusi, cand vine ziua, lumina ei nu te supara.
Astia au ajuns sa echivaleze soarele in 5000 de lumanari rotunde, aprinse.
Inchipuieste-ti ca flacara de la bricheta, sau chibritul cu care iti aprinzi tigara, echivaleaza doar cu o lumanarica. Ar fi futere sa aprinzi 5000 de lumanarele... Chiar ma intreb daca ar incapea intr-o incapere, ceva, o camera... Si cum ar arata... Probabil, splendoare...
Le-as aprinde, bineinteles, noaptea. Sau, chiar afara. Nu stiu, undeva pe iarba.
Sau poate clasica pe care o ascult acum, ma baga la idei, sau ma face sa visez.
Oamenii care viseaza cu ochii deschisi, babacii spun ca sunt oameni periculosi.
Oare de ce ar fi astfel? Sau de ce n-ar fi...
Imi place noaptea. Cu toate ale ei... Mai putin ca tre' sa fiu cu ochii in toate directiile.
Sunt norocoasa ca intuiesc multe si ca am reflexe bune... M-a ajutat asta, in multele zeci, sute de nopti, frecand menta pe afara, plimbandu-ma, si totusi, nu stiu cum dracu', dand de belea, de multe ori... de parca numai aia violenti, impulsivi si agresivi ar avea voie si drept sa se plimbe, iar restu', frumusel, sa stea in casa... Sau, probabil am impresia ca si eu fac la fel. Daca ar fi dupa mine, n-as iesi ziua... Consider ca noaptea e pentru mine, imi creez impresia ca ma trateaza mai cu blandete, ca ma asteapta sa fac pasii pe care trebuie sa ii fac, usor, usor, fara sa ma goneasca, sa ma alerge, sa ma grabeasca...
Iubesc si soarele. Dar nu ala cu dinti.
Ci ala care ma face sa rad... pur si simplu, imi insenineaza ziua si sufletul si ma face fericita.
Dar optez oricand, pentru o carte, o muzica, un film, o betie, o repriza de plans sfasietor, ori o partida de amor, pentru noapte. Mi se pare mai de... bonton, sa zic asa.

Mai tarziu, voi reveni cu citate, despre noapte.

E 3 si ceva... Si se facu 4 si ceva


Astia ziceau ca ora 03:00, mai e numita si ora Diavolului... Da' nu m'am lamurit inca, care o fi spilu' in toata treaba asta.
Cica Iisus si-o fi dat sufletul pentru sufletele noastre si ala' mic si negru s-a suparat, pentru ca daca Iisus nu murea, punea stapanire pe noi, si alte rahatisuri de astea...
In fine.
La ore din astea, mai merg si legendele.
Totusi...
Pe ce parte a planetei stiind ca avem 24 de fuse orare?
Ora 3 dimineata (3:00 am) este ora in care spiritele rele isi bat joc de Sfanta Treime. Asta e alta goarna.
Poate de aia musulmanii trec la rugaciune cu noaptea in cap?
Orele, zilele, lunile si anii sunt niste conventii stabilite de om. De ce s-ar raporta un fenomen natural la ceva stabilit de om?

A fost ora 01:40


Daca tot nu aveti somn....



http://www.youtube.com/watch?v=cECmfwdAX7A

duminică, martie 01, 2009

Eu, azi de 1 Martie





Ma pregatesc sa ma fac bella si sa ma duc sa ma fac manga.
Succese

Teoretic, doar, 1 Martie


Cica, azi e ziua barbatilor, nu? Dar doar teoretic.
Pai, cred ca am sa ii scriu pe toti pe o lista, de la cel mai important, pana la cel mai insignifiant, si ala care a gresit nasol in fata mea, cadou pe azi, o flegma, sau o palma. Si am sa am si de restul grija.
Final Countdown

Amin!


Ei, uite ca am ajuns si la Iasi, din Capitala, unde am stat de pe 18 februarie pana pe 28 februarie, adica ieri. M-am intors cu toane si nervi, cum de altfel, nu plecasem asa. Dar asta e Bucurestiul, pana la urma. M-am umplut de draci si m-am iritat pe fata ingrozitor, dar e ok, acum imi trece. Imi prieste aerul de acasa. Si as vrea sa mai stau, dar saptamana urmatoare trebuie sa fiu iar in Capitala, si pe urma am sa dispar "acasa" vreo 2 saptamani, intrucat am pauza de la cursuri, si pot veni. Pe urma va trebui sa ma duc iar, si tot asa, cam vreo 3 luni. Dupa toata distractia asta, si multele probleme dermatologice pe care le voi avea in timpul asta, imi dau cuvantul de om nebun, ca nu mai calc in veci si in pururi, in Bucuresti.
E toxic.
Si am destule care ma intoxica
. Atat fizic cat si psihic. Nu mai imi trebuie si altele. Amin!