marți, septembrie 30, 2008

- IAR ACUM, LECŢIA ÎNTÂI: -


Dacã vreodatã vã veţi dori una ca mine, n-o sã aveţi parte, întrucât viaţa asta este curvă ...

– DE CE?!


- Comportamentul "fetelor" pe site poate fi caracterizat astfel :


- 1 - aşteptare îndelungată, fiţe, mofturi, păpuşăreli ...

- 2 - dragoste/sex, smotoceală etc...

- 3 - deziluzie -

- 4- înapoi pe site...


-Cu băieţii e mai simplu :
- 1 - sex (ori cu EA, ori fără ea, ori cu mândră
dreapta sa - daaa! că mândra-i nespălată, nu-i ca dreapta lor, curată)...
- 2 - ÎNAPOI PE SITE

O să-mi spui: „- E viaţa mea! ”

O să-mi spui:
„- E viaţa mea! ”

Da, aşa e...
Ia un calmant, pregãteşte-ţi un tub de diazepam pentru la noapte, ce urmeazã e teribil...
Ştiu! Ai pus suflet în tot ce ai fãcut şi mereu ai aşteptat civilizat în pãtrãţica ta sã aparã rezultate care sã rãsplãteascã eforturile primilor zeci de ani din viaţa ta şi, ... nimic!
Sentimental-sufleteşte, pãcãlitã-ai fost în toate, fãrã-a prinde chiar de veste.
Acum şi tu, de colo:
– Nu ţi-e ruşine, io sunt o lady, copilul e la şcoalã şi cântã la pian, la-la-la-etcaetera.

Da, dar şi copilu' râde cu golanii la scarã, cã babaca lui e prãjitã la etaju' final şi n-ar ieşi cu tine pe stradã, dupã cum arãţi.
Adevãrul e cã el ştie cã tu vii din alt secol. Pe timpul lui Ceao avorturile erau interzise, de unde şi suferinţa actualã.
Şi-acum mai vezi viaţa ca la şcoalã, aşteptând sã ţi se acorde respect, consideraţie, sã fii şi tu tratatã ca o fiinţã umanã, iubire, de ce nu?!

Nu m-aşteptam!


Sã ştii cã niciodatã nu-i târziu, ÎŢI VEI GĂSI FERICIREA!...- De pe net ieşi direct la pensie, ai sã ai o mare şi FERICITĂ REALIZARE – 5,2 milioane, dupã care ai s-aştepţi indignată recorelãri.
Apoi – ia un pix, noteazã, sã nu-ncurci : – baticu-n cap, sacoşa-n mânã, şoşoni-galop în piaţã, vizorul pe palier, pampers-nepoţi. V-aţi trezit?! Nu m-aşteptam!

*Nota cititoarelor:




*Nota cititoarelor: nu ne mai traduceţi inutil, întrucât şi noi, româncele francofile – europene cu asta ne ocupãm ! Suntem poliglote, una spunem, alta vrem, şi cu totul alta facem. Şi mai rãmânem şi crãcãnate de uimire când vedem rezultatul ! Cum sã nu divorţeze proştii ãia !? Şi, ia nu ne mai interpretaţi calitãţile drept defecte ! Francofilã nu significã iubitoare de franci, cã ãia nu mai existã de pe timpul lui Ceao-Şarlemangã, iar europene nu înseamnã cã noi suntem gâşte cu pene, ci e pluralul de la europanã, ceea ce vã rãmâne vouã, dupã ce nevestele vã iau salariul.


Nota Autoarei: dupã care, bãrbatul adevãrat merge la amanta/iubita lui, iar soţia îl aşteaptã acasã-n urmãtoarele decenii, cu tot cu bani, casã şi copii.

Concentrat

2 În 1

... primul pas spre o altã lume...


We’ re just two lost souls
swimming in a fish bowl
year after year...
Running over the same old ground...
what have we found... ?
Pink Floyd – Wish You Were Here
1975

... What have YOU found ?

luni, septembrie 29, 2008

Vestea Bună


- Blondele IUBITOARE DE AUTO cu SOŢ,

mesaj pentru voi - ia geană-ncoa’!…

Grijă la semafor! - să nu vă treziţi urcate în primul felinar pe stânga cu tot cu beemveu şi creierii-n sutien (ei, puneţi silicoane noi!)...

- vă gândiţi cu evlavie la propriul burdihan (fetelor, frumoaselor, gonflabilelor, puneţi, maică, lacătul pe crăpelniţă şi la cambuză, că iar ajungeţi la Telejurnalu’ de Urgenţă)

- ACUM, O VESTE BUNĂ: pe voi, toate astea, Superman vă va salva la timp... Aruncaţi-vă-n BAHLUI / Dâmboviţa, că o să vă uscaţi pe site.

Continuarea Anuntului


Unele procedează foarte inteligent, ascundeţi-vă profilul şi-o să vă măritaţi.

Altele or să treacă la lesbi, că se urăsc pe ele însele... (da’ vedeţi să n-ajungeţi în pat cu Calu’ lu' Moş Crăciun, că-i hubba-bubba!)...
- Unele, pescuiţi: rufe-vase şi podele ... Deşi aveţi câte 6 profile pe toate saiturile cu bagabonţi din România, nu găsiţi... TOT munciţi în două locuri,
mai luaţi-vă o slujbă!
... Altele, au tranzit cerebral lent şi au înghiţit momelile vieţii cu tot cu undiţă - neputinţa de a vă apleca asupra propriei suferinţe vi se trage de la băţul undiţei rămas pe esofag!...
- Unele vor rămâne fete veşnic mari, altele, "capricioase", or să vadă măritat când or să să lase capriciile şi kilogramele ...
- Unele, "pretenţioase-sofisticate" (LA CRATIŢĂ, desigur!), sunt mai inteligente decât mămicile lor, care le-au spus că bărbaţii sunt ticăloşi, porci, escroci, dar ele încă mai cred în Făt-frumos) - ALOO, mămica are ÎNTOTDEAUNA dreptate!
- Altele, caută “bărbat serios, echilibrat şi cu situaţie materială satisfăcătoare: - Fiţi pe pace, NU EXISTĂ! ORI-S ÎNSURAŢI, ORI-S ÎNGROPAŢI - Una era “dezamăgită, dar cu speranţa că va fi bine”... Alta, de 35 de ani, adoră ascensiunile montane (la ora asta trebuia să aibă doi plozi agăţaţi de fuste)...
- Urez VINDECARE UŞOARĂ celor care vor "prieteni/discuţii" (bineînţeles, nimeni nu crede), căci AFECŢIUNEA CEREBRO-INGHINALĂ de care suferă se vindecă cu patul şi cu capul. Unele sunt interesante şi drăguţe ca limba rusă la parastasul ortodox... - Altele-s pe-alt fus orar, ALBESC PE SITE, dar nici cu hotărârea de divorţ în mână habar n-au ce li se-ntâmplă...

Anunt Important: al II-lea


Majoritatea, sunteţi sentimentale dar... urâte cu crengi (...ca soldaţii americani, mozoliţi cu cremă de ghete pe faţă, cu frunze şi crăci de copac pe ei pentru camuflaj), aşa că o să staţi pe-aici până la nemurirea sufletului şi veşnica pomenire!

ANUNŢ IMPORTANT -


Fetelor, maică, bărbaţii sunt interesaţi doar de imaginea dvs. de la cur pân' la genunchi şi retur pân' la gât. Ca să fiţi mai atrăgătoare, băgaţi şi voi nişte poze cu ce faceţi la beţie…

sâmbătă, septembrie 27, 2008

Vuai, fetelor, o veste nouă!... Cum e prosteala, de fapt: şi de fapt, cui nu ii place?


"Mi s-au muiat genunchii, soroo! ... Azi, mi-a cerut numărul de la chiloţi, de la pantof şi de la celular... La telefon, mi-a spus că sunt o femeie atrăgătoare, că am un zâmbet senin şi ochi ca marea, că aduc lumină în jur când intru seara în casă... M-am topit pur şi simplu. Abia aştept să mă mai sune iar! ... Ia uite ce mi-a scris ăsta, fato :
"- darling, mi-ar fi plăcut să te iau de mână ca pe o fetiţă dulce şi să mergem la o plimbare ... pe malul unui lac... cu iarbă şi pădure împrejurul apei... Să te ţin de braţ şi să păşim prin iarbă, printre copaci... desculţi..."
Offfffff doamneee, ce artist este! ... Se pricepe la cuvinte... Are şi sufletul de artist! ...Ce mai, este meseriaş, se pricepe la aburit orice gen de femeie!...
"... poate, când îţi vei acorda câteva clipe sau ceasuri de răgaz, o sa ne regăsim împreună... pe malul unei ape..., iubito, îmi imaginez frumuseţea ta şi a primăverii ce stă să vină, e martie iubito, ai aflat? ... cu cer senin, aer călduţ... şi apa şoptind lângă noi ..."
Am rămas mută... Apoi... s-a-ntrerupt convorbirea, mi se terminase bateria, că ăla o mai ţinea cu poveştile!...Offffffffff, mă gândesc toată noaptea la el, nu mai am somn, de asta ascult la OTV toată noaptea cretinităţile alea, abia aştept să mă întâlnesc cu el!..."
Na, poftim, cum vă prostesc bărbaţii, şi voi, sunteţi păcălite făr' a prinde chiar de veste. Şi pe urmă, vă întrebaţi de ce, şi cum a putut nenorocitu' ăla să îţi facă aşa ceva. Ia vezi poate îţi scapă şi găseşti altceva deştept de citit, nu doar cartea de specialitate de făcut sarmale, ce zici? Poate te trezeşti...

Fetelor, cochetelor, luati aminte


Fetelor, bărbaţii ăştia-s nişte porci... habar nu au cum să se poarte cu o doamnă.
Îi spuneam lui al meu, zâmbind: "- Auzi, când vii matol, iei intâi o floare şi prezinţi omagii.
Dacă vii matol şi-o faci pe-a colonelu’ cu mine, nu pupic, nici kizdă, nici nimic, nici de-al dracu’. Că de fî oricum nu mai eşti în stare."
La mine nu ţine prosteala, da-mi place. Ştiu când barbatul mă prosteşte, dar dacă e dulcic cu mine, mă topesc. Nu-l ţine mult drăgosteala, da-i fac pe plac, pentru că a schimbat-o pe alint-o mode. Şi, îi dăruiesc lumea.
Nu puteam, chiar nu puteam să mă dezbrac, când îmi ordona ăla. După o zi cretină, de muncă , spălat, gătit, călcat, mă băgam şi eu ca omul în pat.
Dulăul vine acasă matol, mă trezeşte şi zice: “- Dezbracă-te!"
Păi, io nu stau la discuţii, că nu sunt gâscă. Să fim serioşi. Îi trântesc imediat replica:
“ - Cooptează pe-altă fraieră să facă tot ce fac eu pentru tine şi să se dezbrace striptiz. Marş la somn cu faţa la icoană, în loc să fii dulce şi să mă iei cu prosteala."

Ştiaţi că?


- Ştiaţi deja că prima chestie care îmbătrâneşte la bărbaţi e femeia.
- Ce nu ştiaţi, e că la a doua "căsătorie", bărbaţii găsesc femei mai tinere cu 15-20 de ani.

- Aviz pensionarelor site-ului, care, una spuneţi, alta vreţi şi cu totul alta faceţi... şi mai rămâneţi şi crăcănate de uimire când vedeţi rezultatul... (între noi: cum să nu divorţeze proştii ăia?!)

- Acum, inspiraţi adânc... auzi, gâscănărie : "vreau să fiu descoperită"...

Aşteptaţi să fiţi descoperite?! Mdeah, o să vă descopere taica popa când dă ţărna la o parte şi pânza pe jumătate (luaţi lumânări la voi şi veniţi cu candela pregătită) ori arheologii, după amprenta dentară sau adeneu...

Pentru dvs.


Fiti naturali, dar incercati mai mult sa ascultati decat sa vorbiti. Daca vorbiti, incercati sa nu faceti prea mult pe desteptii, ci sa fiti demni si modesti in acelasi timp. Nu puneti botul la barfe, si nu va dati cu parerea despre una sau alta, mai ales daca se vorbeste depreciativ despre cineva; adica trebuie sa tineti minte ca gura bate curu' si daca nu judecati asa, nu rezistati.
Sportu' asta - datu' cu parerea - e un sport national peste tot.

Aveti grija cu cine va incurcati, daca va urla hormonii; nici femeile si nici barbatii, nu-s monumente de discretie. N-o faceti pe femeia sau barbatul fatal, si nu fiti provocanti gratuit ca o sa aveti belele.

Sigmund Freud


Primul om care a preferat sa injure, decat sa arunce cu piatra, poate fi considerat inventatorul civilizatiei.

Sven Hassel


Si frigul e bun. Orice vreme e buna, atata timp cat esti in viata. Pana si o puscarie e buna, atunci cand inca mai traiesti si nu te gandesti la ce ar fi putut daca... Acest "daca" ii supara pe oameni.

Albert Einstein


Nu ma gandesc la viitor.
Oricum vine destul de repede; un om destept rezolva problema. Un om si mai destept, o evita.


2008

Dupa o absenta de un anisor de zile, in curand, m-am gandit sa mai revin in atentia dvs.